Sobre nosaltres

About yellow

 

Montserrat Baraldés, la creadora de Cosetes amb floretes, va estudiar a l’Escola d’art floral de Catalunya, que compta amb el prestigi nacional i internacional del sector, abans de dedicar-se professionalment a la floristeria en una de les botigues més prestigioses de Manresa.

De mica en mica la Montse va veure que les floristeries no cobrien les necessitats de persones tal com els clients desitjaven i posteriorment va decidir crear Cosetes amb floretes, un projecte nascut de la vocació i l’amor per l’art floral.

A Cosetes amb floretes ens definim com una floristeria a mida, per això en el nostre ideari és prioritària l’adequació a les necessitats del client i resoldre els problemes derivats de costos amb imaginació i bon gust.

Cosetes amb floretes és la vostra floristeria del Bages per guarnir els vostres events i on a més podreu participar dels nostres tallers on us ensenyarem les millors tècniques perquè pugueu sorprendre amb les vostres pròpies creacions.

Què en diu la gent

Vam contractar Cosetes amb floretes per una celebració d'aniversari i tot va estar perfecte: la decoració, l'estil, etc. La Montse va saber captar a la perfecció el que buscavem.

Marc RomeroInformàtic
< >